Andrea Hofsté

Coaching en Inzicht

Ik help je met het vinden én behouden van je eigen weg!

Over mij

Even iets vertellen over mezelf als mens en als coach. Ik geloof in energie en ik hou van het pure van de mens. Het gevoel dat dingen niet samen komen, dat je iets anders wil doen dan je nu doet, dat gevoel heb ik zélf ervaren. Maar ook hoe geweldig het is om een andere koers in te zetten en hoe blij je daarvan wordt. ‘Gewóón doen…’ werd mij altijd voorgespiegeld. Dat heb ik omgebogen in ‘gewoon dóen!’

Met deze bagage én een professionele opleiding wil ik iets betekenen in het coachen van anderen. Vitaliteit is in mijn beleving meer dan alleen een gezond lijf. Het gaat om voeding en beweging, maar ook om durven kijken naar jezelf. Waarom doe jij de dingen zoals je ze doet? In verbinding raken met jezelf, dat lukt de meeste mensen beter met wat ondersteuning.  Heb jij nog helder wat voor jou belangrijk is?
Samen komen we tot inzichten waarmee jij stappen kan maken naar de verandering die bij jou past.

 

Hoi, Ik ben Andrea! Graag kom ik met jou in beweging voor een gezonde mindset

Dit is wat ik doe

Terug naar de kern

Je vitaliteit laat te wensen over. Je loopt tegen je grenzen aan. Je vraagt jezelf af of je wel doet wat je écht graag wil of dat je jouw leven laat leiden door wat anderen van jou verwachten. Is dit herkenbaar voor je? Dan is het wellicht tijd om eens goed naar jezelf te luisteren. Om terug te keren naar de kern: wie ben ik en wat wil ik? Wat beweegt mij in wat ik beslis en in wat ik doe?

 Op de weg naar jouw pure zelf wandel ik graag met je mee. Liefst letterlijk, in de rust van de natuur. Want in een prikkelarme omgeving kun je je beter focussen op jezelf en je innerlijke wensen. Maar ook samen om tafel komen we tot de kern. Wat jij prettig vindt, daar gaat het om.

 Je hoort mij niet zeggen wat je moet doen. Alle antwoorden heb je namelijk in je. Ik ondersteun je in deze ontdekkingstocht door de juiste vragen te stellen. Dat geeft jou de ruimte en energie om op zoek te gaan naar antwoorden. Om (weer) helder te krijgen wat voor jou belangrijk is om zo stappen te maken in de juiste richting.

 

Wacht niet langer. Start vandaag met het ontdekken van je eigen weg!